Rendement vakantiewoning

Met de aankoop van een vakantiewoning op Recreatiepark Tusken de Marren kunt u zorgeloos genieten combineren met een prima rendement. In maart 2011 huurden de eerste gasten hun recreatiewoning bij Tusken de Marren, en sindsdien verloopt de verhuur uitstekend. Per 1 januari 2019 wordt de verhuur georganiseerd via Booking Experts en verwachten wij een verder groei in het aantal boekingen. Beleggen in een vakantiewoning combineert daarom het beste van twee werelden: een eigen vakantiewoning en passieve inkomsten uit de verhuuropbrengst.

Gegarandeerd rendement vakantiewoning

Op basis van deze gegevens is Recreatiepark Tusken de Marren bereid om een rendementsgarantie af te geven op uw vakantiewoning. Onder voorwaarden kunt u ervoor kiezen om te kopen met een netto rendementsgarantie. De rendementsprognose is gebaseerd op een termijn van 5 jaar waarbij de gehele fase op de bestaande camping gereed is. Het netto rendement komt rond de 5% uit. Vergelijk dat eens met de rente op uw spaarrekening!

In de bijlage van onze brochure zit de rendementsprognose waarbij u kunt zien wat de kosten en opbrengsten van uw vakantiewoning zijn en hoe uw rendement er over 5 jaar uitziet. Wij verwachten dat het rendement na 5 jaar door blijft stijgen. Dit wordt veroorzaakt door inflatie en de groeiende naamsbekendheid van recreatiepark Tusken de Marren.

Vraag direct de brochure aan:

Lees meer over het rendement op uw vakantiewoning in de brochure van Tusken de Marren. Daarnaast kunt u voor een vrijblijvend gesprek contact met ons opnemen.

Interesse in een vakantiewoning kopen?

Stel een vraag, bekijk prijslijst of vraag een bezichtiging aan

Neem contact op
Bel 24/7
085-8880520
WhatsApp
06-51319744
Stuur bericht