Actieve uitjes

Fierljeppen
In het Heidenskip, vlakbij Koudum, kunt u de typische Friese sport Fierljeppen zelf uitproberen. Ervaren fierljeppers van fierljepvereniging begeleiden u. Alle technieken worden besproken en geoefend.

Bikkelboercompetitie
Meet uw boerenbloed met familie of vrienden tijdens de bikkelboercompetitie in Rohel. U gaat onder andere koemelken, hooivorkhangen en spijkerslaan.

Kaatsclinic
Ontdek de geheimen van de sport Kaatsen in het kaatsmuseum te Franeker en maak daarna met een professional kennis met deze Friese sport. Op het veld worden u de kneepjes van het vak geleerd.

Wadlopen
Wadlopen is een sportieve belevenis in de prachtige natuur van het waddengebied. U kunt oversteken naar Ameland en Schiermonnikoog, maar ook een educatieve tocht maken.

Zomerspelen
Coast raften en branding kanoën in de Noordzee, zakmeppen op de sportvelden van Midsland, diverse GPS tochten of hutten bouwen met de boswachter. Het actie- en organisatiebedrijf Mooiweer organiseert deze zomer allerlei zomeractiviteiten op Terschelling.

Tandemsprong
Met een tandemsprong op Ameland gaat u de uitdaging van het parachutespringen aan, zonder een lange opleiding te hoeven volgen. Na een korte instructie gaat u omhoog met een tandeminstructeur. De vrije val is ongeveer dertig seconden.

Stâl van de Klinze
In de Stâl van de Klinze te Oudkerk kunt u genieten van een prachtige romantische rondrit in een authentieke koets of een avontuurlijke toer maken door de bosrijke omgeving.

Voetbalgolf
Voetbalgolf is een combinatie van voetbal, golf en midgetgolf. In Nederland is voetbalgolf in opkomst als groepsuitje voor jong en oud. De voetbalgolfbaan in Oudemirdum is de allereerste van Friesland. Het is de bedoeling om de voetbal met zo weinig mogelijk trappen in de “hole” te schieten.

Interesse in een vakantiewoning kopen?

Neem contact op of vraag een bezichtiging aan

Neem contact op
Bel 24/7
072-5155844
WhatsApp
06-12082153
Stuur bericht