Fietsen

Rondje Groote Brekken
Vanuit Lemmer of Sloten kunt u op de fiets stappen voor een rondje om de Groote Brekken. Dit meer is een belangrijke verbinding tussen Amsterdam en de noordelijke provincies. Onderweg komt u het Ir. D.F. Woudagemaal tegen. De route is 18 kilometer lang.

De 8 van Grou
Leuke fietstochten met variërende lengtes (28 tot 46 km) waarin u gebruik maakt van allerlei pontjes.

Pontjes
De route is heel verrassend, omdat u met allerlei pontjes gaat. In het routeboekje staan ook de vaartijden van de pontjes.
In het voor en naseizoen varen de meeste pontjes op vrijdag, zaterdag en zondag en in het hoogseizoen varen ze iedere dag. Voor een overzet moet natuurlijk wel betaald worden, maar het is een leuke afwisseling om tijdens het fietsen met een pontje over te gaan en te genieten van de omgeving.

Fietsen in Friesland
Voor velen is Friesland een waterprovincie. Maar ook fietsend kun je hier genieten. Laat je verrassen door de vergezichten, fraaie luchten, uitgestrekte weilanden, bos en natuurlijk het vele water.

Drie pontjes
Onderweg ga je drie keer met de fietspont die je naar de andere kant van het water brengt. Dit zijn heerlijke rustpunten met restaurantjes, terrassen en een theetuin.

Interesse in een vakantiewoning kopen?

Neem contact op of vraag een bezichtiging aan

Neem contact op
Bel 24/7
072-5155844
WhatsApp
06-12082153
Stuur bericht