2 persoons vakantielodges

2 persoons vakantielodges

Vanaf € 149.900 v.o.n.

Omschrijving

De 2-persoons vakantielodge is voorzien van een ruime woonkamer met grote raampartijen, complete keuken en slaapkamer. Een aantal vakantielodges zijn gelegen aan vaarwater, een aantal vrijstaand en de overige zijn geschakeld. Voor deze vakantielodges zijn diverse opties mogelijk. De foto’s die worden getoond zijn van de modellodge gelegen op kavel 79 welke met diverse opties is uitgevoerd.

2 persoons luxe vakantielodge

Kiest u voor een 2 persoons vakantielodge? U heeft dan de mogelijkheid om de lodge uit te breiden met een sauna, waarin u heerlijk kunt ontspannen met zijn tweeën. Daarnaast is het interessant om hiervoor te kiezen wanneer u de vakantielodge voor verhuur beschikbaar stelt.

Eigen gebruik, verhuur of beide?

U kunt deze vakantielodge aanbieden voor verhuur, maar u kunt er ook voor kiezen de woning geheel zelf te gebruiken. Daarnaast is een combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk.  Indien u kiest voor het verhuren van uw woning, wordt de woning compleet ingericht, inclusief klein inventaris, stoffering, tuinmeubilair etc. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie

Download via de onderstaande link de brochure of neem gerust contact met ons op voor een toelichting of afspraak. Voor meer informatie kunt u bellen met ons kantoor op telefoonnummer (072) 515 58 44.

Kenmerken

Extra informatie

Via het onderstaand formulier kunt een brochure aanvragen. De brochure ontvangt u direct via het opgegeven e-mailadres.

Bel 24/7
072-5155844
WhatsApp
06-12082153
Stuur bericht