4 persoons vakantielodges

4 persoons vakantielodges

Vanaf € 119.000 v.o.n.

Omschrijving

De 4 persoons vakantielodge heeft een oppervlakte van 45m² en bestaat uit 3 kamers waarvan 2 slaapkamers. De grootste slaapkamer is geschikt voor een twee-persoons bed. In de tweede slaapkamer staan twee 1-persoons bedden. Daarnaast is deze vakantielodge voorzien van een ruime woonkamer met grote raampartijen en complete keuken. Een aantal vakantielodges zijn gelegen aan vaarwater, een aantal vrijstaand en de overige zijn geschakeld. Voor deze vakantielodges zijn diverse opties mogelijk.

4 persoons kids vakantielodge

In fase 5A zijn een aantal kavels gelegen naast de speeltuin. Deze lodges voeren wij uit als Kids Lodges. De lodges hebben vanaf de eigen tuin direct toegang tot de speeltuin, waardoor u zicht heeft op uw kinderen. De speeltuin in afgesloten met een hek, waardoor de kinderen zonder gevaar van water hun gang kunnen gaan.

Eigen gebruik, verhuur of beide?

U kunt deze vakantielodge aanbieden voor verhuur, maar u kunt er ook voor kiezen de woning geheel zelf te gebruiken. Daarnaast is een combinatie van eigen gebruik en verhuur ook mogelijk.  Indien u kiest voor het verhuren van uw woning, wordt de woning compleet ingericht, inclusief klein inventaris, stoffering, tuinmeubilair etc. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Neemt u gerust contact met ons op voor een toelichting of voor een afspraak. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u bellen met ons kantoor op telefoonnummer (085) 8880520.

Kenmerken

Extra informatie

Via het onderstaand formulier kunt een brochure aanvragen. De brochure ontvangt u direct via het opgegeven e-mailadres.

Bel 24/7
085-8880520
WhatsApp
06-51319744
Stuur bericht