Coopersburg

Riante woning direct aan open vaarwater voor 4-8 personen

Coopersburg

vanaf € 255.000,- v.o.n.

Omschrijving

Type Coopersburg is een langwerpige woning met een unieke nautische gevel direct aan het open vaarwater. Deze woning biedt u de mogelijkheid uw boot in een eigen insteekhaven aan te meren. Type Coopersburg is uit te voeren in een 4-persoons luxe wellness, 6-persoons comfort en 6-persoons luxe of 8 persoons comfort.

U treedt de woning centraal binnen in de hal waaraan zich het toilet en de garderobe bevindt. De woonkamer heeft een formidabel uitzicht op het water en de tuin. Aan de straatzijde van de woning bevindt zich de keuken. Via de trapopgang in de woonkamer komt u uit op de eerste verdieping. De 4-persoons luxe wellness woning is op de verdieping voorzien van twee ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer, een luxe sauna en een opbergkast die optioneel kan worden omgebouwd tot een separaat toilet.

De 6-persoons comfort heeft op de verdieping drie ruime slaapkamers, een separate badkamer en een opbergkast. Bij de 6-persoonsluxe uitvoering is iedere slaapkamer voorzien van een eigen badkamer. De Coopersburg heeft een fantastisch terras aan het water.

Kenmerken

Voorproefje van de woning

Wilt u een 3D voorproefje; bekijk deze website op uw computer.
Bel 24/7
085-8880520
WhatsApp
06-51319744
Stuur bericht