14 persoons familiewoningen

14 persoons familiewoningen

Verkocht o.v.

Omschrijving

Fase 6: 14 persoons familiewoningen

Gezien de grote vraag naar ruime familiehuizen hebben wij het ontwerp van deze woningen goed doordacht. Wij starten namelijk met de verkoop van drie ruime 14 persoons woningen! De woningen zijn gebaseerd op ons eigen concept de Eneva (energie-neutrale vakantiewoning). In verband met flexibiliteit in de verhuur is de woning ook in zelfstandige eenheid als 6 en 8 persoons woning te huur. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en ze zijn volledig gasloos. Kortom, een zeer duurzame investering op een prachtige locatie in Friesland!

Op de prijslijst (te vinden onder het kopje ‘het park’) zijn de prijzen en de status van de woningen te vinden.

Verhuur en rendement

Dit unieke concept biedt ruime mogelijkheden in de verhuur en dus verwachten wij een prima rendement. Een ruime familiewoning voor 2 gezinnen wordt in de verhuur primair aangeboden als 14 persoons woning met dubbele eigen voorzieningen (keuken en badkamer).

Inclusief eigen ligplaats

Omdat de woningen niet direct aan het doorgaande vaarwater zijn gesitueerd (met uitzondering van kavel 97) bieden we dicht bij het perceel een ligplaats aan. Alle woningen hebben dus een eigen ligplaats op slechts enkele tientallen meters afstand. Deze ligplaats is bij de prijs inbegrepen.

Interesse?

Neemt u gerust contact met ons op voor een toelichting of voor een afspraak. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u bellen met ons kantoor op telefoonnummer (072) 515 58 44.

Kenmerken

Extra informatie

Via het onderstaand formulier kunt een brochure aanvragen. De brochure ontvangt u direct via het opgegeven e-mailadres.

Bel 24/7
072-5155844
WhatsApp
06-12082153
Stuur bericht