4-persoons lodge Meinesleatwei 73

4-persoons lodge Meinesleatwei 73

€ 165.000,- k.k.

Omschrijving

Open Huis
Vrijdag 28 juni van 11:00 uur tot 16:00 uur wordt een open huis georganiseerd om de 4-persoons lodge aan de Meinesleatwei 73 te Akkrum te bezichtigen.

Indien u interesse heeft in deze woning, kunt u zich via de e-mail (info@m4vastgoed.nl) aanmelden voor de kijkdag. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, eerder kijken is niet mogelijk i.v.m. verhuur! Na aanmelding ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging en aanvullende verkoop informatie. Hopelijk tot dan!

Lodge 73
Lodge 73 is een vrijstaande 4-persoons lodge met een ruime tuin, gelegen op de hoek richting het vaarwater en toegang tot de speeltuin. De vakantielodge is voorzien van een ruime tuingerichte woonkamer met grote raampartijen, complete keuken, slaapkamer en badkamer. Deze prachtige vakantiewoning is perfect voor een gezin of als investering voor de verhuur.

Voorzieningen

  • Gasloos: Volledig elektrisch verwarmd, met duurzame energievoorziening dankzij de aanwezige PV-panelen.
  • Complete keuken: Voorzien van moderne apparatuur, waaronder een combimagnetron en vaatwasser.
  • Waterontharder aanwezig.
  • Recent geverfd: De gehele binnenkant van de lodge is recent opnieuw geverfd.
  • Luxe regendouche.

Akkrum
Het recreatiepark ‘Tusken de Marren’ is gelegen op korte loopafstand van het centrum van Akkrum. In slechts 10 minuten loopt u naar het gezellige centrum om te genieten van een ijsje, drankje, lunch of dinner op het terras. Wilt u er echt een feestje van maken dan gaat u natuurlijk vanaf uw woning met de boot naar het terras! Doordat Akkrum een spilfunctie heeft voor omliggende dorpen zijn alle voorzieningen er te vinden, waaronder zelfs een eigen station. Via de A7 en de A32 is Akkrum ook uitstekend per auto te bereiken.

Eigen gebruik, verhuur of beide?
U kunt deze vakantielodge aanbieden voor verhuur in combinatie met eigen gebruik of alleen verhuur. De woning wordt compleet ingericht, inclusief klein inventaris, stoffering, tuinmeubilair etc. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs inbegrepen. De kosten, opbrengsten en verwacht rendement vindt u allemaal terug in de rendementsprognose. Op uw verzoek sturen wij u deze graag toe.

Vraagprijs
Lodge 73 bieden wij aan voor een koopsom van € 165.000,- k.k.. (exclusief roerende goederen en btw).

Kenmerken

Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht