Opfeart

Luxe woning aan het water voor 6-8 personen

Opfeart

vanaf € 257.000,- v.o.n.

Omschrijving

Type Opfeart is een vierkante woning. Dit woningtype is uit te voeren in een 6-persoons luxe woning en als een 8-persoons comfort met als optie tot een 8-persoons luxe woning.

Via de entree aan de straatzijde treedt u de woning binnen. In de ruime entreeruimte treft u de trapopgang naar de eerste verdieping aan alsmede de garderobe en het toilet. De woonkamer herbergt een ware zee van ruimte met een direct uitzicht op het water. Deze indeling geeft u de mogelijkheid de woning op diverse manieren in te richten. De woning is voorzien van een ruime keuken. De woonkamer bevat vele raampartijen zodat u vanuit ieder punt in de kamer contact houdt met buiten. via de openslaande deuren komt u op het terras en de aangelegde tuin.

Via de trapopgang komt u uit op de eerste verdieping met een drietal ruime slaapkamers en een badkamer met een separaat toilet. De 8-persoons variant heeft een slaapkamer op de begane grond die via de woonkamer is te bereiken. Bij zowel de 6- als de 8-persoons luxe woningen is iedere slaapkamer voorzien van een badkamer.

Kenmerken

Voorproefje van de woning

Wilt u een 3D voorproefje; bekijk deze website op uw computer.
Bel 24/7
085-8880520
WhatsApp
06-51319744
Stuur bericht