Eneva

Woning 23 Eneva 6p.

€ 239.000,- v.o.n.

Omschrijving

Een uniek concept! Op het recreatiepark “Tusken de Marren” worden duurzame vakantielodges gerealiseerd die helemaal voldoen aan de eisen van deze tijd. De vakantiewoningen zijn gasloos, voorzien van elektrische boiler, zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming. Wij noemen ze “Eneva” wat staat voor energie-neutrale vakantielodge. De duurzame vakantiewoning ligt aan het vaarwater, wordt praktisch sfeervol ingericht en geeft een heerlijk vakantiegevoel door onder andere de veranda aan de achterzijde. De tuin is onder architectuur aangelegd, voorzien van parkeerplaats en eigen aanlegsteiger.

Deze vakantiewoning is een prima investering, u profiteert van een prima rendement!

Van receptie naar 6 persoons vakantielodge

Woning 23 is op dit moment nog in gebruik als receptie van ons recreatiepark maar kan worden omgebouwd tot een 6 persoons Eneva. De nieuwe receptie wordt medio april 2021 opgeleverd op kavel 22. Woning 23 wordt dan geschikt gemaakt voor verhuur. Heeft u interesse in een 6 persoonswoning, dan is dit uw kans! De 6 persoons Eneva is een geliefde woning in de verhuur. Wij bieden u deze woning aan met een gegarandeerde huuromzet totdat de receptie is verplaatst naar kavel 22. De kosten voor het aanpassen van de oude receptie tot 6 persoons woning zijn bij de koopsom van (€ 239.000,- v.o.n. exclusief btw) inbegrepen. De huuropbrengst tot aan oplevering nieuwe receptie bedraagt € 11.950,- excl. BTW per jaar.

Indeling van de duurzame vakantielodge

Entree woonkamer met grote pui en uitzicht op de tuin en het water, open keuken voorzien van compleet keukenblok, badkamer met doucheruimte, wastafel, apart toilet en 3 slaapkamers. Vanuit uw woning stapt u zo op uw boot om vervolgens een ontspannende vaartocht te maken over de prachtige Friese meren. Wanneer u ’s avonds moe en voldaan terugkeert, wandelt u met 5 minuten naar het centrum van Akkrum. Hier kunt u genieten van een diner in 1 van de gezellige eetgelegenheden die Akkrum te bieden heeft. Ultiem genieten!

De woning wordt compleet afgewerkt en ingericht, inclusief klein inventaris, stoffering, tuinmeubilair etc. Bijkomende kosten hiervoor zijn circa € 13.500,- excl. BTW. Neemt u gerust contact met ons op voor een toelichting of voor een afspraak voor een bezichtiging.

Getoonde foto’s zijn van een vergelijkbare 6 persoons Eneva op ons park.

Kenmerken

Voorproefje van de woning

Wilt u een 3D voorproefje; bekijk deze website op uw computer.
Bel 24/7
072-5155844
WhatsApp
06-12082153
Stuur bericht