Woning 62 Knilles Kids 4p.

Woning 62 Knilles Kids 4p.

€ 232.000,- v.o.n.

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan het doorgaande vaarwater tussen het Sneekermeer en het Pikmeer, aan de rand van het gezellige dorp Akkrum, bieden wij u deze nieuw te bouwen 4 persoons recreatiewoning “Knilles Kids” aan. De woning wordt geheel kindvriendelijk uitgevoerd met o.a. een omheinde tuin en een gezellige kinderkamer v.v. een ledikant en commode. De woning ligt op recreatiepark ” Tusken de Marren” op een perceel van 361 m2 (grond en water) nabij de speeltuin. Het terras aan de achterzijde van de woning ligt heerlijk op het zuid-westen.

Indeling Knilles Kids

De begane grond start met de entree/hal met toiletruimte v.v. fonteintje. Vervolgens loopt u de ruime woonkamer in (20,16 m2) met uitzicht over het water. Aan de woonkamer vast wordt een complete moderne keuken (8,34 m2) geplaatst. Verder bevat de woning een open trap v.v. traphekjes naar 1e verdieping. De berging is via de zijdeur te bereiken met opstelling voor cv-ketel, mechanische ventilatie en meterkast.

De eerste verdieping bevat een overloop, 2 slaapkamers (10,66 en 10,9 m2) waarvan 1 met ledikant en commode. Ook bevat de eerste verdieping de badkamer met douche, een 2e toilet en wastafel.

Eigen gebruik, verhuur of beide?

U kunt deze woning (gedeeltelijk) aanbieden voor verhuur, maar u kunt er ook voor kiezen de woning geheel zelf te gebruiken. Indien u kiest voor verhuur wordt de woning compleet ingericht, inclusief klein inventaris, stoffering, tuinmeubilair etc. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs inbegrepen. De meerwerkkosten voor een 2e toilet in de badkamer, veranda en compleet omheinde tuin zijn wel bij de prijs inbegrepen. Neemt u gerust contact met ons op voor een toelichting of voor een afspraak voor een bezichtiging. Wij kunnen u eventueel een vergelijkbare woning laten zien die reeds gebouwd is. (Getoonde foto’s zijn indicatief en van een standaard Knilles die in 2018 reeds is opgeleverd, o.a. ledikant en commode en 2e toilet ontbreken op de foto’s).

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u bellen met ons kantoor op telefoonnummer (085) 8880520.

Kenmerken

Extra informatie

Let op: de beelden zijn op basis van een al gebouwde Knilles 4 persoons vakantiewoning.

Voorproefje van de woning

Wilt u een 3D voorproefje; bekijk deze website op uw computer.
Bel 24/7
085-8880520
WhatsApp
06-51319744
Stuur bericht