Woning 64 Opfeart Wellness 6p.

Woning 64 Opfeart Wellness 6p.

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Op een prachtige kavel van maar liefst 478 m2 grond en water bieden wij deze vrijstaande recreatiewoning aan, type ‘Opfeart 6 persoons Wellness’. De woning is met een inhoud van 420 m3 het grootste type woning op het recreatiepark Tusken de Marren. De tuin wordt onder architectuur aangelegd en is voorzien van 2 parkeerplaatsen, een insteekhaven en terras op het zuidwesten met uitzicht op het water. In de tuin wordt tevens een jacuzzi geplaatst.

Indeling Opfeart 6 persoons Wellness

U komt binnen via de entree met ruime hal en trapopgang met toegang tot toiletruimte v.v. fonteintje. De ruime woonkamer heeft een prachtig uitzicht op het water door de vele raampartijen. De woning bevat verder een open keuken die compleet is ingericht.
Op de verdieping heeft u vanaf de overloop toegang tot de 3 riante slaapkamers (10 m2, 9 m2 en 14 m2), een lichte ruime badkamer met doucheruimte v.v. sunshower, toilet en wastafel. De sauna op de overloop maakt deze woning tot een echte wellness woning!

Vanuit uw woning stapt u zo in uw boot om vervolgens een ontspannende vaartocht te maken over de prachtige Friese meren. Wanneer u ’s avonds moe en voldaan terugkeert, wandelt u vanaf het park binnen 5 minuten naar het centrum van Akkrum om te kunnen genieten van een diner in één van de gezellige eetgelegenheden die Akkrum te bieden heeft. Ultiem genieten!

Verhuur en eigen gebruik

U kunt deze prachtige wellness woning aanbieden voor volledige verhuur of een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Het is dan ook niet mogelijk om deze woning volledig voor eigen gebruik te kopen. Bij het (deels) beschikbaar stellen van de woning voor verhuur wordt deze compleet ingericht, inclusief klein inventaris, stoffering, tuinmeubilair etc. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs inbegrepen. De meerwerkkosten voor de wellness opties (sunshower, sauna en jacuzzi) en bijkomende technische aanpassingen zijn wel bij de prijs inbegrepen! Neemt u gerust contact met ons op voor een toelichting of voor een afspraak voor een bezichtiging. Wij kunnen u eventueel een vergelijkbare woning laten zien die reeds gebouwd is. (Getoonde foto’s zijn indicatief en van een ‘Opfeart’ die in 2018 reeds is opgeleverd).

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u bellen met ons kantoor op telefoonnummer (085) 8880520.

Kenmerken

Extra informatie

Let op: onderstaande beelden zijn op basis van een Opfeart die in 2018 is opgeleverd.

Voorproefje van de woning

Wilt u een 3D voorproefje; bekijk deze website op uw computer.
Bel 24/7
085-8880520
WhatsApp
06-51319744
Stuur bericht