Woning 68 Eneva Miva 4p.

Woning 68 Eneva Miva 4p.

€ 279.500,- v.o.n.

Omschrijving

Een uniek concept! Op het recreatiepark “Tusken de Marren” worden duurzame recreatiewoningen gerealiseerd die helemaal voldoen aan de eisen van deze tijd. De woningen zijn gasloos, v.v. elektrische boiler, zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming. Wij noemen ze “Eneva” wat staat voor energie-neutrale vakantielodge.

Op dit moment hebben wij nog 1 ruime 4 persoons mindervalide-woning beschikbaar. De woning is ruim opgezet met alle voorzieningen op de begane grond. De woning ligt direct aan het vaarwater op een ruim perceel eigen grond. De woning heeft een heerlijk vakantiegevoel door onder andere de veranda aan de waterzijde. De tuin wordt compleet aangelegd, voorzien van parkeerplaats en eigen aanlegsteiger.

Indeling Miva 4 persoons
U betreedt de woning via de entree en wordt direct naar de woonkamer getrokken door de grote pui die uitzicht biedt op de tuin en het water. De open keuken is v.v. een compleet keukenblok en de badkamer heeft een ruime douche, wastafel en toilet. De woning heeft 2 ruime slaapkamers.

Deze woning wordt (gedeeltelijk) aangeboden voor verhuur. De woning wordt compleet ingericht, inclusief klein inventaris, stoffering, tuinmeubilair etc. De bijkomende kosten voor interieur en stoffering zijn niet bij de prijs inbegrepen. De meerwerkkosten zijn wel bij de prijs inbegrepen! Aan meerwerk wordt geleverd: aangepaste keuken, inbouwkast, warmtepomp met vloerverwarming in de woonkamer, keuken, badkamer, veranda en gemetselde schoorsteen met buitenhaard en een rolstoeltoegankelijke tuin.

Neemt u gerust contact met ons op voor een toelichting of voor een afspraak voor een bezichtiging. Wij kunnen u eventueel een vergelijkbare woning laten zien die reeds gebouwd is. (Getoonde foto’s zijn indicatief en van een standaard 6 persoons Eneva die in 2018 reeds is opgeleverd).

Kenmerken

Extra informatie

Let op: onderstaande beelden zijn op basis van een Eneva 6 persoons vakantiewoning.

Voorproefje van de woning

Wilt u een 3D voorproefje; bekijk deze website op uw computer.
Bel 24/7
085-8880520
WhatsApp
06-51319744
Stuur bericht