Beleggen in vakantiewoning

Beleggen in een vakantiewoning is een trend op het moment. Dit heeft onder andere te maken met de zeer lage rente die ontvangen wordt op de spaarrekening. Het geld op uw spaarrekening wordt elk jaar minder waard door de inflatie, maar door deze inflatie stijgen juist de huurinkomsten! Een belegging als deze kan dus een zeer goede keuze zijn. U kunt namelijk rendement op uw investering ontvangen en daarnaast genieten van een tweede woning. Misschien is het nog wel het allermooiste van deze manier van beleggen dat u er bij Tusken de Marren verder geen werk aan heeft. De verhuur, het beheer en de exploitatie worden geheel voor u verzorgd en u ontvangt elke maand de huurpenningen op uw rekening.

Wilt u beleggen in een vakantiewoning?

Wanneer u wilt beleggen in een vakantiewoning is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. Tusken de Marren heeft een rendementsprognose opgesteld waarin alle kosten en opbrengsten worden beschreven die gepaard gaan met het bezitten van een vakantiewoning op Tusken de Marren. Deze is bijgevoegd in de brochure. Met de aankoop van een vakantiewoning op Recreatiepark Tusken de Marren kunt u zorgeloos genieten combineren met een prima rendement. De rendementsprognose is gebaseerd op 5 jaar. Recreatiepark Tusken de Marren heeft in maart 2011 haar eerste gasten mogen ontvangen en de verhuur gaat erg goed. Per 1 januari 2019 wordt de verhuur georganiseerd via Booking Experts en verwachten wij een verder groei in het aantal boekingen.

Houd mij op de hoogte!

Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden van komende ontwikkelingen op recreatiepark Tusken de Marren.

Meer weten?

Op verzoek kunnen wij meer informatie verstrekken over juridische en fiscale aspecten met betrekking tot de aanschaf van een recreatiewoning. Mocht u meer willen weten dan kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u heldere en transparante uitleg, en waar nodig ondersteuning.

Interesse in een vakantiewoning kopen?

Neem contact op of blijf op de hoogte

Neem contact op
Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht