Vakantiehuis in Friesland kopen

Een vakantiehuis in Friesland kopen: wellicht bent u al bekend met de charmes van deze noordelijke provincie. Uitgestrekte weilanden met grazende koeien. Monumentale boerderijen, prachtige historische steden zoals Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker, pittoreske dorpjes, tal van fiets- en wandelpaden en volop rust en ruimte. En niet te vergeten water. Friesland is namelijk het ‘watersportmekka’ van Europa. Zo kunt u in bijna elke plaats een boot huren of met uw eigen boot het water op. Houdt u daarnaast van actie? Ga dan waterskiën, windsurfen of catamaranzeilen op de Friese meren. Ook biedt Friesland uitgestrekte natuurgebieden. Met verschillende Natura2000-gebieden heeft het waterrijke landschap bovendien een diversiteit aan planten en diersoorten.

Wilt u een vakantiehuis in Friesland kopen?

Dan bent u bij recreatiepark Tusken de Marren aan het juiste adres. Bijna al onze vakantiewoningen hebben namelijk een eigen aanlegsteiger of insteekhaven en zijn gelegen aan open vaarwater. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw vakantiewoning te verhuren op de momenten dat u niet op vakantie bent.

Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden van komende ontwikkelingen op recreatiepark Tusken de Marren.

Interesse in een vakantiewoning kopen?

Neem contact op of blijf op de hoogte

Neem contact op
Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht