Kopers aan het woord

Mevrouw A. Rentema

Wij zijn één van de eerste bewoners/eigenaren van een chalet in Tusken de Marren.
Al tijdens de eerste kijkdag in april 2010 waren we verkocht en hebben we ook meteen gekocht.

Het eerste jaar sliepen we er meer dan 80 keer. Het is, zeker voor mensen uit de Randstad zoals wij, een oase van rust, zonder dat je ook maar enig comfort in huis hoeft te missen.
Het dorp is vlakbij, met alle winkels die je nodig hebt. Met de fiets ben je zo in Grou of Terherne en met ons sloepje zijn we snel op het Sneekermeer.

Ook in de winter is het er heerlijk. Het heeft inmiddels zo’n belangrijke plaats in ons leven ingenomen, dat we van een verslaving mogen spreken, zonder dat een ontwenningskuur geïndiceerd is.

Familie De Jong

In de mooie Provincie Friesland ligt het plaatsje Akkrum, een plaats prima bereikbaar met auto of trein. Vanaf de snelweg of station bent u binnen 15 minuten op Recreatiepark Tusken de Marren.

Wij zijn de trotse eigenaar van een schitterend Chalet, van alle gemakken voorzien.
Tusken de Marren Fase I is de moeite waard voor liefhebbers van de watersport, een eldorado.
Maar ook voor de fietsers en wandelaars is het een aanrader.
Wilt u genieten van dit alles, kom naar Akkrum.

Jan de Geus en Marga Rietbergen

Wie Friesland (Fryslân) zegt, denkt aan water, een eldorado voor watersporters zoals wij. Aan de Meinesleat, in het pittoreske dorpje Akkrum is het recreatiepark Tusken de Marren gelegen. Op dit mooie en rustige recreatiepark hebben wij in 2015 (fase 2) een schitterend gelegen Opfeart de Luxe voor 6 personen gekocht met aanlegplaats voor onze boot voor de deur. Akkrum is goed bereikbaar met de auto. In slecht 1½ uur zijn wij van Haarlem op ons “stekkie”. Het dorp is vlakbij en ook goed bereikbaar per trein. Ko Kool brengt je in zijn tukotuktax voor € 2,- in 5 minuten van het park naar het station. Wel even van te voren reserveren op 06-83863950.

Jammer voor potentiële huurders, maar wij verhuren niet. Wij vinden het hier zelf veel te leuk en willen genieten wanneer het maar kan. En dat doen wij dan ook volop. Wat een schitterende plek, wat een fantastische mogelijkheden voor (meerdaagse) watertochten met onze boot. Een regelrechte aanrader om hier een recreatiewoning te kopen!

Familie De Kruijk

In de zomer van 2015 is onze vakantiewoning op het Recreatiepark Tusken de Marren opgeleverd. Bij de realisatie hebben we hele plezierige contacten gehad met de aannemer, de projectontwikkelaar en de woninginrichter. De woning is zo volledig naar onze eigen wensen en ideeën opgeleverd en ingericht. Een grote steiger en een eigen aanlegplaats voor een boot maken het plaatje helemaal af!

Wij gebruiken de woning in een mix van eigen gebruik en verhuur. Voor het eigen gebruik kunnen we weekenden en weken vooraf makkelijk reserveren in onze eigen online omgeving. Ook de verhuur is daar goed te volgen. De opvang van gasten wordt professioneel begeleid door de parkmanager.

Voor ons staat de woning op een unieke plek. Er zijn weinig parken in Friesland die zo direct aan open vaarwater liggen en tegelijkertijd op loopafstand van een bruisend watersport dorp zoals  Akkrum. Locatie, locatie ,locatie. Dit is eenvoudig weg een van de beste plekken in Friesland! Het is daarmee een uitstekende basis om er met de boot op uit te trekken en te genieten van de diverse meren en de gezellige watersport dorpjes in de omgeving. Naast watersport provincie is Friesland ook uitermate geschikt om mooie fietstochten te maken. Wij genieten er volop.

Interesse in een vakantiewoning kopen?

Neem contact op of blijf op de hoogte

Neem contact op
Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht