Hypotheek vakantiewoning

Bij de aankoop van een vakantiewoning is de financiering een belangrijke overweging. Gelukkig bestaat de mogelijkheid om een hypotheek op vakantiewoningen af te sluiten. Er zijn steeds meer financiers in Nederland die bereid zijn om een deel van de aankoop van een recreatiewoning te financieren. Tegenwoordig is er de mogelijkheid om tot 66 procent te financieren als de woning van uw keuze voldoet aan de voorwaarden. De volgende punten worden door financiers geëvalueerd:

Traditionele bouw
Het feit of de woning traditioneel gebouwd is (baksteen/beton) met een volwaardige fundering. Dit betekent dat stacaravans, chalets en wooncontainers worden uitgesloten.

Verblijf door het hele jaar
De mogelijkheid om tijdens alle seizoenen in de woning te verblijven. Denk aan de CV, het toilet, de badkamer en de keuken.

Waarde
De waarde van de recreatiewoning wordt geëvalueerd, alsmede de waarde van de grond.

Eigen grond
Het feit of de woning beschikt over eigen grond.

Professionele organisatie
Huurinkomsten (netto) kunnen onder bepaalde voorwaarden tot maximaal 85% worden meegenomen. Hierbij moet het verhuurcontract van een professionele organisatie zijn. In het geval van Tusken de Marren is dat dus geen probleem.

Hypotheek op vakantiewoning

Zoekt u een hypotheek voor uw vakantiewoning? Tusken de Marren voldoet aan alle eisen om in aanmerking te komen voor een financiering. Ook hebben wij een aantal partijen waar wij mee samenwerken. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vakantiewoning verhuren

Het is mogelijk om uw vakantiewoning te verhuren met gegarandeerd rendement. Hierbij heeft u als extra voordeel dat u de btw op uw aankoop terug kunt vorderen bij de Belastingdienst. U kunt online de bezetting van de vakantiewoning volgen en de periodes van uw eigen verblijf van tevoren inplannen. Zo kunt u optimaal genieten van vakantie in Friesland, en tegelijkertijd verdienen aan uw investering.

Lees meer over vakantiewoning verhuur

 

Interesse in een vakantiewoning kopen?

Neem contact op of blijf op de hoogte

Neem contact op
Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht