Vakantiewoning verhuur

Wilt u genieten van uw vakantiewoning, en verdienen aan uw investering? Tusken de Marren biedt de mogelijkheid voor vakantiewoning verhuur. Dit betekent dat uw vakantiewoning verhuurd wordt in de periodes dat u zelf niet op vakantie bent. Naast de verhuuropbrengst heeft dit een ander groot voordeel. U kunt de belasting op uw aankoop namelijk terugvorderen bij de Belastingdienst.

Vakantiewoning verhuur bij Tusken de Marren

Recreatiepark Tusken de Marren leent zich uitstekend voor de verhuur van uw eigen vakantiewoning. De verhuur van Tusken de Marren gaat via TDM Beheer B.V. online verhuurkanaal.

Wanneer u ervoor kiest voor vakantiewoning verhuur ontvangt u als eigenaar per maand de huurpenningen en een afrekening. U kunt in de tussentijd zelf de online bezetting van uw woning volgen en eventueel periodes inplannen voor eigen gebruik.

Ontzorgd uw woning verhuren

De verhuur van recreatiepark Tusken de Marren is gestart in 2011 en loopt tot op heden uitstekend. Het beheer van het park wordt intern gedaan, zodat alles goed wordt geregeld. U kunt dus uw vakantiewoning verhuren, zonder extra inspanning. Per woningtype is er een inrichtingspakket samengesteld. Indien u ervoor kiest de woning te verhuren bent u verplicht dit inrichtingspakket af te nemen. Hier kiezen wij voor, om een eenduidige uitstraling voor huurders te garanderen. Met een standaard inrichtingspakket is uw verblijf in één keer klaar om verhuurd te worden. Als u niet van plan bent om de woning te verhuren, heeft u uiteraard de vrijheid om de woning zelf in te richten.

Houd mij op de hoogte!

Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden van komende ontwikkelingen op recreatiepark Tusken de Marren.

Interesse in een vakantiewoning kopen?

Neem contact op of blijf op de hoogte

Neem contact op
Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht