Locatie

Wilt u een vakantiehuis kopen in Nederland?

Recreatiepark Tusken de Marren is uniek door de ligging aan het water. Alle vakantiehuizen zijn namelijk voorzien van een eigen aanlegsteiger aan de Meinesleat. De Meinesleat vormt de verbinding tussen het Sneekermeer en de rivier Boarn. Akkrum ligt bovendien centraal en is een uitstekende thuisbasis om vanuit hier de provincie Friesland te verkennen. Lees meer over het plan van het recreatiepark, de ligging van Tusken de Marren en ontdek de schoonheid van Friesland.

Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden van komende ontwikkelingen op recreatiepark Tusken de Marren.

Vakantiewoningen met karakter

Die vakantiewoningen van Tusken de Marren zijn zo ontworpen dat ze ogen als een historisch dorpje. De vakantiewoningen hebben namelijk drie hoofdvormen: rechthoekig, vierkant en een grote rechthoek. Elke woning heeft een gevel in een unieke stijl, waardoor alle woningen een eigen karakter hebben. De vormentaal komt voort uit het dorp Akkrum, maar ook uit de botenwereld. Ze is bovendien beïnvloed door de mannen uit Akkrum die hun geld verdienden buiten Friesland. Zij waren namelijk sterk verbonden met het gebied waar zij opgroeiden. Denk bijvoorbeeld aan de stichter van “Coopersburg”, die vanuit Amerika zijn naam, Kuiper, laat voortleven. ’n Vleugje Nieuw Amsterdam, New York, is ook terug te vinden. Het ontwerp is van Jetty en Maarten Min van het architectenburo Min2 bouwkunst uit Bergen NH. Jesse van der Veen en Jan Willem Dragt maakten het team compleet.

 

 

Interesse in een vakantiewoning kopen?

Neem contact op of blijf op de hoogte

Neem contact op
Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht