Vakantiewoning kopen

Een vakantiewoning kopen. Misschien heeft u er al eens over nagedacht. Een eigen vakantiewoning aan het water, het liefst op een centrale plek. Bent u echter op zoek naar uw eigen recreatiewoning in Friesland? Dan ben u bij ons aan het goede adres. Alle woningen op Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum liggen namelijk aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger of insteekhaven.

Akkrum heeft een centrale ligging tussen de Friese meren en is daarom de ideale locatie om Friesland te ontdekken. Recreatiepark Tusken de Marren maakt onderdeel uit van Recreatiezone Akkrum rondom het water van de Meinesleat. Het ligt bovendien in het hartje van de Friese meren. Naar het zuiden vaart u met uw boot naar het Sneekermeer en als u naar het noorden vaart komt u op het Pikmeer.

Bekijk het aanbod

Wilt u een vakantiewoning kopen?

Het plan bestaat uit 96 eigentijdse recreatiewoningen die door een vakkundige architect zijn ontworpen. U schrijft bovendien, in samenwerking met de architect, het verhaal van uw eigen woning. Onze woningen onderscheiden zich op het gebied van keuze, duurzaamheid, ruimte – maar vooral de ligging aan het water. Daarnaast heeft elke vakantiewoning eigen grond, een aanlegsteiger of insteekhaven, tuin en een ligging aan water.

Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden van ontwikkelingen op recreatiepark Tusken de Marren.

Ook de financiering van uw vakantiewoning hoeft geen probleem te zijn. Steeds meer financiers zijn namelijk bereid een hypotheek te verstrekken op recreatiewoningen.

Eigen vakantiewoning verhuren

Wilt u genieten van uw vakantiewoning, maar hier ook aan verdienen? Bij Tusken de Marren kunt u uw eigen vakantiewoning verhuren op de momenten dat u niet op vakantie bent. Dit kost u geen extra moeite. De verhuur is in eigen beheer, wij ondersteunen u daarom graag bij het verhuren van uw vakantiewoning.

Vakantiewoning aan het water kopen

Interesse in een vakantiewoning kopen?

Neem contact op of blijf op de hoogte

Neem contact op
Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht