Het plan

De planvorming rond recreatiezone Akkrum heeft zijn oorsprong in de aankoop van de gemeentelijke camping. In het streekplan van de provincie Fryslân staan een aantal speerpunten op het gebied van recreatie aangewezen, waarvan Akkrum er één is. Achterliggende gedachte is dat Akkrum fantastisch gelegen is tussen de meren en ook een heel goed voorzieningenniveau heeft. In opdracht van TDM Beheer B.V. is Rotteveel M4 samen met de gemeente Heerenveen, provincie Fryslân en Fame Architecten aan de slag gegaan om deze recreatiezone vorm te geven.

Plan

Het plan bestaat uit 96 eigentijdse recreatiewoningen die onder hoogwaardige architectuur zijn ontworpen. Elke woning heeft zijn eigen verhaal dat geschreven wordt door de koper zelf. De vrijheid in keuze, in combinatie met rust en ruimte, kenmerken de hoogwaardige kwaliteit die Tusken de Marren onderscheid ten opzichte van haar concurrentie. Mede door de speelse verkaveling en centrale ligging is dit een uniek recreatiepark. Iedere kavel heeft een eigen aanlegsteiger of insteekhaven en is gelegen aan open vaarwater. U kunt de steiger gebruiken voor het aanleggen van uw boot of gebruiken als plek waar u heerlijk kunt ontspannen aan het water. Uw vrije tijd is bij ons in goede handen!

Zonder enige moeite kunt u zo richting het Sneekermeer varen om ’s avonds terug te keren en op uw veranda onder de rust van het kabbelende water van de Meinesleat de zonsondergang te aanschouwen.

Interesse in een vakantiewoning kopen?

Neem contact op of blijf op de hoogte

Neem contact op
Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht