Geniet aankomend voorjaar van uw eigen vakantiewoning

Geniet aankomend voorjaar van uw eigen vakantiewoning

november 16, 2017

Op recreatiepark Tusken de Marren worden momenteel energie-neutrale vakantiewoningen ontwikkeld. De moderne woningen zijn voorzien van ecologische materialen en vormen een harmonieus geheel met de omringende natuur.

Het uitgangspunt van de vakantiewoningen is energie-neutraal, ofwel de energie die wordt verbruikt, wordt ook zelf opgewekt. Er zit ook een stroomaansluiting bij zodat in de winter goed comfort kan worden geboden. De stroom die in de zomer teveel wordt opgewekt, wordt teruggeleverd op het moment dat er een tekort aan zon is. De warmte wordt opgewekt via infrarood of met de luchtwarmtepomp met lage temperaturen vloerverwarming.

Naast eigen gebruik, kunt u de onderhoudsvrije woning ook (deels) verhuren. Op deze manier wordt er gezamenlijk genoten zonder de natuur extra te belasten.

Bekijk de woning
 

Kom naar ons Open Weekend

Op zaterdag 25 en zondag 26 november hebben wij weer open huis op Recreatiepark Tusken de Marren. U kunt dan diverse woningen van fase 2 en 3 bekijken en genieten van alles wat het recreatiepark en Akkrum te bieden heeft. Wij zijn geopend van 11.00 – 16.00 uur. Wij zorgen voor verse koffie en een Friese lekkernij dus u bent van harte welkom!

Wees goed voorbereid en download de gratis brochure

Bij Tusken de Marren is een vakantiewoning al vanaf €179.000,- te koop. Het plan bestaat uit 68 eigentijdse recreatiewoningen die door een vakkundige architect zijn ontworpen. Bovendien zijn er volop keuzemogelijkheden om samen met de architect u woning in te richten. Zonnepanelen? Eigen aanlegsteiger? Het kan! Onze woningen onderscheiden zich in keuze, duurzaamheid, ruimte – maar vooral de ligging aan het water. Daarnaast heeft elke vakantiewoning eigen grond, tuin en een ligging aan water. Meer informatie is te vinden in onze gratis brochure. Deze kunt u hieronder geheel vrijblijvend aanvragen.

Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht