Open huis 13 en 14 april 2019

Open huis 13 en 14 april 2019

maart 20, 2019

Het weekend van 13 en 14 april hebben wij Open Huis op het recreatiepark Tusken de Marren. Kom dit weekend naar ons park en geniet van de geweldige plek in hartje Friesland. U bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur, wij zorgen voor verse koffie en een Friese lekkernij. Wilt u op een ander moment langs komen dan is dat uiteraard ook mogelijk, u kunt een afspraak maken met Pauline Bink wanneer het schikt!

Ons verkoopweekend valt samen met de start van het watersportseizoen 2019 in Akkrum, wij organiseren daarom de volgende activiteiten:

  • Gratis tochtje in een sloep;
  • Gratis zeilles voor kinderen (alleen 13 april);
  • Waterballen onder begeleiding;
  • Gratis lunch in het gezellige authentieke dorp Akkrum.

Wees goed voorbereid en vraag gratis onze brochure aan

Het plan bestaat uit eigentijdse recreatiewoningen die door een vakkundige architect zijn ontworpen. Bovendien zijn er volop keuzemogelijkheden om samen met de architect uw woning in te richten. Zonnepanelen? Eigen aanlegsteiger? Het kan! Onze woningen onderscheiden zich in keuze, duurzaamheid, ruimte Рmaar vooral in de ligging aan het water. Daarnaast heeft elke vakantiewoning eigen grond en een zonnige tuin. Meer informatie is te vinden in onze gratis brochure. Deze kunt u hieronder geheel vrijblijvend aanvragen.

 

 

 

Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht