14 persoons familiewoning Anker 93/94

14 persoons familiewoning Anker 93/94

vanaf € 615.000,- excl BTW

Omschrijving

Duurzame 14 persoons vakantiewoning
Deze pas opgeleverde, en dus zo goed als nieuwe, vrijstaande 14 persoons woning van recreatiepark Tusken de Marren komt beschikbaar! Een buitenkansje. De woning is prachtig gelegen aan het einde van het park, met zicht over de landerijen. De woning ligt aan water, wat in de toekomst als de uitbreiding van het park wordt gerealiseerd doorvaarbaar wordt. De tuin en het terras aan de achterzijde van de woning is gesitueerd op het zuid-westen. Hier kunt u heerlijk tot laat in de avond genieten met een wijntje onder de aangebouwde veranda. Bij slecht weer geniet u binnen van de luxe en het weidse uitzicht door de grote hoge raampartijen in de woonkamer.

De woning is voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en is volledig gasloos.

Kortom, een zeer duurzame investering op een prachtige locatie in Friesland!

Kavel woning, groot 828 m2.
Inclusief ligplaats D en N.

Indeling
Begane grond: Veranda, entree, 2 woonkamers en 2 keukens, 2 badkamers voorzien van douche en dubbele wastafel, 2 toiletten en 5 slaapkamers. De woonkamers zijn af te sluiten door middel van een tussendeur (deze is niet geluiddicht).

Verdieping: Complete badkamer voorzien van douche, toilet en dubbele wastafel, 2 zeer ruime slaapkamers en ruime overloop. (let op, er is geen sauna aanwezig in de woning, maar daar is wel een mogelijkheid toe op de overloop.)

Verhuur en rendement
Dit unieke concept biedt ruime mogelijkheden in de verhuur. De ruime familiewoning wordt in de verhuur aangeboden als 14 persoons woning met dubbele eigen voorzieningen (keuken en badkamer). De woning is ingericht en roerende zaken worden bij verkoop aangeboden voor een koopsom van € 30.000,- excl. BTW.

Inclusief twee eigen ligplaatsen 
De woning is voorzien van twee eigen ligplaatsen (D en N) op slechts enkele tientallen meters afstand. Deze ligplaatsen zijn bij de vraagprijs inbegrepen.

Vraagprijs
De vraagprijs voor de woning inclusief 2 ligplaatsen is € 615.000,- excl. BTW en k.k.
De recreatiewoning wordt verhuurd en bij deze overdracht wordt tevens de exploitatieovereenkomst overgenomen, zodat er sprake is van een zogenaamde “overdracht van een algemeenheid van goederen” in de zin van de Wet op de Omzetbelasting 1968, zodat geen BTW verschuldigd is bij deze aankoop. Koper neemt de verplichting tot herziening van de door verkoper ontvangen teruggaaf van BTW over de bouw van de woning en de aankoop van de inrichting inzake onderhavige recreatiewoning van verkoper over.

Interesse? 
Indien u interesse heeft dan horen wij dat graag. Neem contact met ons op voor verdere informatie of voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 072-5155844 of per mail via verkoop@tuskendemarren.nl.

Kenmerken

Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht