8 persoons vakantiewoning Meinesleatwei 46

8 persoons vakantiewoning Meinesleatwei 46

vanaf € 489.000,- k.k.

Omschrijving

Open Huis
Zaterdag 18 november van 11:00 uur tot 16:00 uur wordt een open huis georganiseerd om de 8 persoons vakantiewoning op de Meinesleatwei 46 te Akkrum te bezichtigen.

Om uw bezoek nog beter voor te bereiden, bieden wij de mogelijkheid om vooraf uw aanwezigheid aan te melden. Hierdoor kunnen wij u alle relevante verkoopstukken vooraf toesturen. Uiteraard is een afspraak maken niet noodzakelijk en bent u van harte welkom om spontaan binnen te lopen! Hopelijk tot dan!

Een prachtige locatie, dat staat voorop! Deze royale 8 persoons vakantiewoning met insteekhaven heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde vrij uitzicht. Vanuit de keuken kijkt u vrij weg over de landerijen en aan de achterzijde kijkt u over het water weg richting de Meinesleat en naar de haven. Toch geniet u op het terras van uw privacy en zit u beschut wanneer u dat wenst.

Deze traditioneel gebouwde stenen woning is voorzien van een ruime tuin rondom met twee terrassen (ZO en ZW), een grote insteekhaven van ca. 3,7 x 9 m, twee eigen parkeerplaatsen en dat alles op eigen grond.

Indeling:
Via de entree komt u in de hal met toiletruimte vanwaar u toegang heeft tot de ruime lichte woonkamer en grote woonkeuken. De keuken is compleet ingericht, van alle gemakken voorzien. De living is door de vele raampartijen licht en geeft een heerlijk uitzicht op de tuin en het vaarwater. Openslaande deuren bieden toegang tot het terras en de tuin. Via de trap in de hal bereikt u de verdieping. Op de verdieping treffen we maar liefst vier 2-persoonsslaapkamers, waarvan 1 met een badkamer-en-suite voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel en 1 slaapkamer is voorzien van een af te sluiten ‘eigenaars-kast’. Op de gang is een apart toilet en een tweede badkamer voorzien van inloopdouche en badkamermeubel.
Aan de voorzijde van de woning is de inpandige berging te bereiken, die voldoende ruimte biedt voor o.a. de tuinkussens en fietsen. De berging is voorzien van een wasmachine en droger die ook ter overname worden aangeboden.

Akkrum
Het recreatiepark ‘Tusken de Marren’ is gelegen op korte loopafstand van het centrum van Akkrum. In slechts 10 minuten loopt u naar het gezellige centrum om te genieten van een ijsje, drankje, lunch of dinner op het terras. Wilt u er echt een feestje van maken dan gaat u natuurlijk vanaf uw woning met de boot naar het terras! Doordat Akkrum een spilfunctie heeft voor omliggende dorpen zijn alle voorzieningen er te vinden, waaronder zelfs een eigen station. Via de A7 en de A32 is Akkrum ook uitstekend per auto te bereiken.

VvE
De woning staat op een kavel eigen grond en water van ca. 364 m2 en naast het eigendom van de woning wordt u ook mede eigenaar van de algemene voorzieningen, geregeld in een VvE. VvE-bijdrage 2023 voorschot € 94,86 per maand.

Verhuur
De woning kan geheel worden aangeboden voor verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Permanent wonen is niet toegestaan. Rendementsprognose beschikbaar op aanvraag.

Vraagprijs
De recreatiewoning wordt aangeboden voor een vraagprijs van € 489.000,- k.k. exclusief roerende goederen. Voor de roerende goederen, waaronder meubels, apparatuur en kleininventaris wordt een vergoeding gevraag van € 9.500,- bovenop de vraagprijs. (De op de foto’s getoonde bank is recent vervangen, alsook 2 extra fauteuils en deels tuinmeubilair)

Kenmerken

Bel 24/7
072-5155844
Stuur bericht